Politika Privatnosti

Politika privatnosti www.piklbol.org

Datum poslednje izmene: [25.10.2023]

1. Uvod

Dobrodošli na www.piklbol.org. Vaša privatnost je od najveće važnosti za nas. U ovoj politici privatnosti objašnjavamo koje podatke prikupljamo, kako ih koristimo, i koja su vaša prava u vezi s tim.

2. Prikupljanje podataka

Možemo prikupljati i obraditi sledeće podatke o vama:

  • Informacije koje dobrovoljno dostavljate posetom našim stranicama, poput e-mail adresa, kontakt informacija i slično.
  • Detalji o vašim posetama našoj web stranici, uključujući, ali ne ograničavajući se na, podatke o saobraćaju, lokaciju, web dnevnike i druge komunikacione podatke.

3. Korišćenje podataka

Podatke koje prikupljamo koristimo za sledeće svrhe:

  • Da poboljšamo sadržaj naše web stranice i da osiguramo da sadržaj bude predstavljen na najefikasniji način za vas i za vaš računar.
  • Da vam pružimo informacije, proizvode ili usluge koje ste zatražili od nas ili za koje mislimo da vas mogu interesovati.

4. Deljenje vaših podataka

Vaše podatke nećemo deliti, prodavati ni distribuirati trećim stranama bez vašeg izričitog pristanka, osim u meri u kojoj je to zakonski dozvoljeno ili zahtevano.

5. Vaša prava

Imate pravo da zatražite pristup, ispravku ili brisanje vaših ličnih podataka. Takođe imate pravo da zatražite ograničenje obrade vaših ličnih podataka ili da se usprotivite takvoj obradi.

6. Izmena ove politike privatnosti

Možemo povremeno ažurirati ovu politiku privatnosti izmenom ove stranice. Molimo vas da redovno proveravate ovu stranicu da biste bili u toku sa eventualnim promenama.

7. Kontakt

Za sva pitanja u vezi sa ovom politikom privatnosti, molimo vas da nas kontaktirate putem e-maila: info@piklbol.org

Scroll to Top