Uslovi Korišćenja

Uslovi korišćenja
www.piklbol.org

Dobrodošli na www.piklbol.org . Molimo vas da pažljivo pročitate Uslove korišćenja (“Uslovi”) pre nego što počnete da koristite Veb-sajt. Korišćenjem Veb-sajta, vi prihvatate i obavezujete se da ćete se pridržavati ovih Uslova. Ako se ne slažete sa ovim Uslovima, molimo vas da ne koristite Veb-sajt.

 1. Prihvatanje uslova
  Prilikom pristupa ili korišćenja Veb-sajta, prihvatate da ste pročitali, razumeli i da se slažete da budete obavezani ovim Uslovima, bez obzira da li ste registrovani korisnik Veb-sajta ili ne.
 2. Promene uslova
  Veb-sajt zadržava pravo da, povremeno, izmeni ove Uslove, a takve izmene stupaju na snagu odmah po objavljivanju na Veb-sajtu. Vaše kontinuirano korišćenje Veb-sajta nakon takvih izmena znači da prihvatate i slažete se sa izmenjenim Uslovima.
 3. Pristup i korišćenje Veb-sajta
  Ovim Uslovima se reguliše vaš pristup i korišćenje Veb-sajta, uključujući svu informaciju, sadržaj, usluge i softver dostupne na ili kroz Veb-sajt.
 4. Registracija korisnika
  Da biste koristili određene delove Veb-sajta, možda će biti potrebno da se registrujete i otvorite korisnički nalog. Prilikom registracije, morate pružiti tačne, ažurirane i potpune informacije o sebi, kako je zatraženo u registracionom formularu.
 5. Privatnost
  Vaša upotreba Veb-sajta podleže našoj Politici privatnosti, koja takođe reguliše Veb-sajt i informiše korisnike o našim praksama prikupljanja podataka.
 6. Ograničenja
  Korisnicima nije dozvoljeno:

Koristiti Veb-sajt na način koji povređuje bilo koje važeće lokalne, nacionalne ili međunarodne zakone ili propise.
Prenositi ili objavljivati materijal koji je nezakonit, uvredljiv, vulgarni, preteći, štetan, uvredljiv, lažan, obmanjujući ili inače sporan.
Ometati, ugroziti ili prekidati normalno funkcionisanje Veb-sajta.

 1. Odricanje od odgovornosti
  Veb-sajt i sav njegov sadržaj dostupni su “kako jeste”, i koriste se isključivo na vlastiti rizik korisnika.
 2. Kontakt
  Za sve dodatne informacije ili pitanja u vezi sa ovim Uslovima, molimo vas da nas kontaktirate putem e-maila na: [info@piklbol.org].
Scroll to Top